Stress... Het lijkt wel een modewoord, met een vaak negatieve lading. Toch kan stress op zich zowel positief als negatief zijn. Stress kan op korte termijn namelijk heel goed helpen bij direct gevaar en zorgen voor alertheid en reactiesnelheid. 

Langdurige stress is echter ongezond en kan leiden tot overspanning en zelfs burn-out. 

Stresspreventie van Attent Talent is daarom gericht op die langdurige en ongezonde stress. Samen gaan we op zoek naar de oorzaken. Waar krijg jij stress van? Het is belangrijk om een helder beeld te hebben van jouw stressoren, zowel extern als intern. Daarnaast signaleren we de symptomen van stress. Welke klachten ervaar jij door stress? Wanneer ervaar je ze en hoe? Zodra we dit helder in beeld hebben, werken we samen naar stressreductie. Hoe kun je voor jezelf tijdens hevige stressmomenten deze stress verminderen en in de toekomst zelfs proberen te voorkomen? Ben je benieuwd hoe ook jij dit voor elkaar kan krijgen?

Ik help je graag op weg om jouw stressoren de baas te worden en te blijven.

Attent Talent heeft een compleet programma ontwikkeld, 'Vergroot je veerkracht', gericht op de mentale gezondheid en stresspreventie. Het volledige programma bestaat uit negen (online) groepsbijeenkomsten, een volledige KernTalentenanalyse en individuele coachsessies. Dit programma kan worden aangeboden aan zowel particulieren als zakelijk geïnteresseerden. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact op. 

https://www.freepik.com/free-photos-vectors/background

'It's not stress that kills us, it is our reaction to it.'

Hans Selye

Burn-out is voor Losers*

* Excuses voor eventuele consternatie. Als je de blogs leest, begrijp je deze titel wellicht beter.