KernTalentenanalyse

Weet je waar jij energie van krijgt? Wat jouw passie is? Waarvoor jij 'geboren' bent? 

Heb je het idee dat er 'meer' in zit, dat je meer kunt dan je nu doet, maar kun je er niet precies de vinger op leggen wat dat is?

 

Op het moment dat je al jouw kwaliteiten kent, kun je deze kennis gebruiken bij het maken van belangrijke beslissingen.

Je kunt deze kennis dan toepassen, als een soort kompas, bij elke keuze die je moet maken.

Als jij weet waarvan jij gelukkig wordt, is het namelijk veel eenvoudiger om vervolgens te gaan doen wat bij je past. 

 

Je krijgt een helder beeld van al jouw KernTalenten aan de hand van de KernTalentenmethode.

Je kunt kiezen uit verschillende opties, waarvoor ik verschillende tarieven hanteer. 

Meer informatie over deze tarieven, alle mogelijkheden en het ontdekken van jouw unieke KernTalenten, geef ik heel graag.

Neem nu contact op voor meer informatie!

 

"De uitkomst is gigantisch!"

De uitkomst van een KernTalentenanalyse is gigantisch, het levert enorm veel op. Het brengt bevestiging en maakt je bewust van onbewuste dingen. Ik heb een heel volledig beeld van mezelf en ‘the missing piece’ gevonden waar ik naar op zoek was. Het verslag hiervan draagt me. Ik vond het verrassend dat hierbij wordt teruggegaan naar de kindertijd en ik vond het leuk om hierin te duiken.

Ik heb Annet ervaren als een frisse, heldere coach. Ze is optimistisch, niet-oordelend en oprecht nieuwsgierig. Ze heeft precies het antwoord op mijn doelstelling boven gekregen en gezorgd voor een authentiek verslag. Ze zorgt voor veiligheid, vertrouwen en ruimte, waardoor je ontdekkingen doet die je als persoon bewuster maakt wie je bent en waar je jezelf nog verder in kunt ontwikkelen.

Ik wil iedereen aanraden de boeken ‘Krachtig met KernTalenten’ van Daniëlle Krekels en ‘Uitzonderlijk talent’ van Frans Corten te lezen. Met name in het boek van Frans Corten heb ik tijdens het lezen veel onderstreept, uitroeptekens en hartjes geplaatst en gevoeld ‘Dit is wat bij mij hoort!’

Ik raad ook iedereen een KernTalentenanalyse aan, mits je authenticiteit zoekt. Het is geen traject om ‘maar een traject te moeten volgen’. Het is ook geen psychologisch proces, maar een verkenning van wie je bent en je volledige potentieel te ontdekken. Het geeft een heel helder totaalbeeld. Het is geschikt voor iedereen die wil groeien of zichzelf wil ontwikkelen. Het is zeker bruikbaar als je diepgang zoekt of op een punt staat dat er een nieuwe periode aankomt, waarbij het van belang is te weten welke richting je op gaat. Daarnaast is het ook geschikt voor personen die het even niet meer weten, die voor een belangrijke keuze of kruispunt in hun leven staan. Je neemt door de KernTalentenanalyse de juiste stappen, want het hoort bij jou!

Karin van Dijk

Coördinator onderwijs - Intermediair cultuurloper – Cultuurbegeleider – Coach - Dirigent

https://www.karinvdijk.com

"Dit heeft me veel inzichten gegeven..."

"Onlangs heb ik bij Annet Toonders-Schepens een KernTalentenanalyse ondergaan. Dit heeft me veel inzichten gegeven in mijn ware talenten! Eerst kreeg ik een duidelijke uitleg over hoe de analyse zou gaan verlopen. Daarna heb ik online behoorlijk wat vragen moeten beantwoorden over de periode dat ik nog een kind was. Nadien werden de antwoorden besproken. Het viel me op dat Annet vaak doorvroeg nadat er antwoord werd gegeven, ze nam hier echt de tijd voor! Daarna werd alles grondig geanalyseerd. Vervolgens werden de Kerntalentenkaarten op tafel gepositioneerd en kreeg ik een korte, krachtige uitleg wat de kaart exact betekende en welke waarde deze voor mij heeft. Één voor één werden de kaarten behandeld en zo kwamen mijn persoonlijke KernTalenten bovendrijven. Deze uitkomsten helpen me bewust te zijn van het aantal KernTalenten welke ik dagelijks moet gebruiken om mijn energie kwijt te kunnen en mij lekker te doen voelen. Annet weet waarover ze praat en geeft je het gevoel dat jouw KernTalenten ertoe doen. Ze kwam op mij zeer professioneel over!
Kortom, Annet is een prettig persoon die je op je gemak stelt en met duidelijke inzichten op weg helpt."

Twan Leppens

Adviseur binnendienst

"Ik zag en zie er echt de meerwaarde van in."

"Vooraf aan de KernTalentenontdekking had ik een webinar van CoreTalents gevolgd. Ook was ik al begonnen aan het boek ‘Krachtig met KernTalenten’ van Daniëlle Krekels. Dit waren voor mij argumenten om een KernTalentenontdekking (KTNO) te doen. Ik zag en zie er echt de meerwaarde van in. Ik vond de KTNO positief verrassend, aangezien ik over vele Sterke KernTalenten blijk te beschikken. Het zet ook aan tot het nadenken over de KernTalenten die voor mij minder bekend waren, maar waarmee ik wel aan de slag wil en kan om mezelf te zijn en te kunnen laten zien.

Ik vond het contact met Annet fijn. Ze is benaderbaar (ook tussendoor bereikbaar voor vragen en feedback). Ze heeft een open houding, is vriendelijk, ze durft vragen te stellen en is niet oordelend. Dit heb ik als prettig ervaren. Ik vond de kosten aanvankelijk best hoog, maar als je kijkt hoeveel tijd Annet er in heeft gestoken, dan komt dit zeker wel overeen. Het loont zich helemaal als je jezelf bewust blijft van je KernTalenten en ermee aan de slag blijft. Ik zou het iedereen aanbevelen!"

Marieke Brok

Cliëntbegeleider kinderen met een ontwikkelingsachterstand

"Het heeft me verrijkt. Het was een fijne ervaring."

"Ik vond het leuk om de vragenlijst in te vullen, om terug te kijken naar waaraan ik plezier beleefde als kind. Het kostte me wel veel tijd om de vragenlijst door te werken. De bespreking van de KernTalenten was verhelderend. Sommige dingen waren al bekend, sommige dingen niet. Het is fijn om bevestiging te krijgen of bepaalde dingen in een andere context te zien. Bijvoorbeeld mijn (natuurlijk) perfectionisme, dat wordt vaak ‘negatief’ geïnterpreteerd, maar het geeft mij blijkbaar ook veel energie. Nu ben ik me hiervan bewust, al moet ik wel op blijven letten dat ik hierin niet te ver ga. Ik kan beter zoeken naar die manier om het in te zetten zodat het me energie geeft. Door de KernTalentenOntdekking (KTNO) zie ik er nu de waarde van in en vind ik het geen ‘slechte eigenschap’ meer. Ik kan het nu makkelijker accepteren en sturen, beter internaliseren. Ik weet dat ik niet meteen op de rem hoeft te trappen als ik perfectionistisch bezig ben en dat ik het juist mag inzetten zo lang het constructief is. Het is voor mij dus ook belangrijk om te zoeken naar een omgeving waarin mijn perfectionisme tot zijn recht komt en ik besef me nu dat het me energie kost als ik in een omgeving werk waarin ik niet perfectionistisch kan of mag zijn.

Tot nu toe heeft de KTNO voor mij nog niets concreets opgeleverd, maar ik ben ongeduldig, dus is het belangrijk om de informatie even ‘te laten zakken’. Het heeft me niet zoveel richting gegeven als ik gehoopt had, maar die verwachting was ook niet helemaal reëel. Ik heb wel bevestiging gekregen dat mijn vermoedens over mijn sterke KernTalenten kloppen en dat ik op de goede weg ben.

Ik denk dat een KernTalentenOntdekking voor veel mensen waardevol kan zijn, bijvoorbeeld bij een studiekeuze, of voor mensen die op een kruispunt in hun leven staan. Voor mensen die zich afvragen; ‘Wat is nu de juiste weg voor mij?’ kan het meerwaarde bieden. Ook voor hoogbegaafden kan het zeer waardevol zijn, bijvoorbeeld als ze in veel dingen goed zijn en het daarom lastig vinden om een passende keuze te maken. Een KTNO kan dan zeker richting geven.

Aanvankelijk vond ik de KTNO aan de prijzige kant, maar dit was het wel waard. Ik denk dat ik spijt zou hebben gekregen als ik het niet zou hebben gedaan, want het is waardevol om van een ander te horen wat je energie geeft en wat er energie kost. De KTNO was genuanceerd en heeft me verrijkt. Het was een fijne ervaring."

'Everyone is a genius.'

Albert Einstein