Kiezen wat echt bij je past.

Inmiddels zijn we al een paar weken verder. Ik hoop van harte dat het je is gelukt om een geschikte studie te kiezen en dat ik je hierbij heb kunnen helpen. Als dat het geval is, laat het me weten, maar vooral ook anderen die nog op zoek zijn naar een passende vervolgstudie.

Mocht dit niet het geval zijn, dan hoop ik dat je de moed niet opgeeft, maar blijft doorzoeken. Er bestaat echt een studie en een beroep dat bij je past!

Daarnaast kan ik je misschien helpen met een KernTalentenanalyse. Een wat? Een KernTalentenanalyse. Samen gaan we dan op zoek naar wat jou energie geeft, wat jou echt gelukkig maakt. Hierdoor krijg je een compleet beeld van jouw aard, potentieel en intrinsieke motivatie. Ik leg je nu graag even uit hoe zo'n KernTalentenanalyse verloopt. Eerst hebben we ongeveer een half uurtje telefonisch contact. Daarna stuur ik je een link naar een digitale vragenlijst. Deze kun je zelf online invullen en gaat over alle leuke dingen die je graag deed tijdens jouw kindertijd. Dit zal ongeveer 20 minuten duren. Die vragenlijst bespreken we daarna in een persoonlijk gesprek en dan vertel ik je wat jou nu en in de toekomst energie geeft of juist energie kost. Van deze informatie maak ik ook een verslag dat levenslang geldig is. Je kunt dit verslag dus ook later in je loopbaan nog eens raadplegen. Zo’n analyse is niet goedkoop, maar wel goedkoper dan een verkeerde studiekeuze. Zoals ik in de vorige blog al aangaf kost een studiejaar ongeveer 1000 euro collegegeld. Toch zonde als je dus een studie kiest die niet bij je past. Daarnaast kan een KernTalentenanalyse je ook de teleurstelling van een verkeerde studiekeuze besparen. Ik kan je een duidelijk beeld van jouw KernTalenten inclusief verslag bieden voor 500 euro. Interesse? Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend eens contact met me op.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.